Etkinliklerimiz

May

Müzeler haftası dolayısı ile gerçekleştirilecek gezilerimizin ilki Topkapı ve Ayasofya gezimizin ilkimi gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine yönelik ilkyardım eğitimi verildi.

Mrt

Bilgisayar ve matematik bilimleri için ışık olmuş El Harezmi bizleri hala aydınlatıyor.Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında Algoritma, Cebir ifadelerinin mucidi El Harezmi ve çalışmaları ile ilgili okulumuzda eş zamanlı olarak video izleme etkinlikleri yapıldı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında yapılan etkinliklerden bu ay hikaye oluşturma yapıldı.

Ara

Dilimizin zenginlikleri kapsamında bu ay Anasınıfımızda ;velilerimizle sınıfta Türkçe dil etkinlikleri,evde kitap okuma  etkinlikleri,hikaye küpleri ile ailece hikaye oluşturma çalışmaları,sınıfta anlat bakalım makinesi ile hikaye oluşturma ve etkileşimli kitap okumaları yapıldı.

Ara

Okulumuz Dilimizin Zenginlikleri projesine dahil olmuş ve etkinliklerine başlamıştır.

Ara

Bugün saat 11.15 sireni ile deprem tatbikatı yaparak okul tahliyesini başarılı şekilde gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

İstanbul'u Okuyorum projesi kapsamında öğretmenimiz Saliha AVCU önderliginde  Mehmet Akif Ersoy anısına İstiklal Marşı'nın işaret diliyle okunma çalışması ve  Mehmet Akif Ersoy anısına pano çalışması.

Ara

İstanbul'u Okuyorum projesi kapsamında "Sessiz Gemi" şiiriyle Yahya Kemal BEYATLI anısına Türkçe öğretmenimiz Saliha AVCU önderliğinde öğrencilerimizin  yaptığı çalışmalar.

Ara

İstanbul'u Okuyorum projesi kapsamında "Akıncılar" şiiriyle Yahya Kemal BEYATLI anısına Türkçe öğretmenimiz Saliha AVCU önderliğinde öğrencilerimizin  yaptığı çalışma.

Ock

Sıfır Atık; israfın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek atık oluşumunun engellenmesi veya minimize edilmesi, atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının sağlanmasını kapsayan atık yönetim felsefesi olarak tanımlanan bir hedeftir.