İsmail AL - Müdür

1981 yılında Afyonkarahisar´da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Afyonkarahisar´da tamamladıktan sonra 1999 yılında başladığı Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünden 2003 yılında mezun oldu. Ayrıca, 2019 yılında Ahmet Yesevi Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanı yüksek lisans programını tamamladı. Öğretmenliğe 2003 yılında Tekirdağ İli Çerkezköy İlçesinde başladı. Daha sonra sırasıyla, İstanbul Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa ve Esenyurt´ta İngilizce Öğretmeni olarak görev yaptı. 2015 yılında atandığı Esenyurt Halil Akkanat Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığı görevine aynı okulda Müdür Başyardımcılığı görevine başladığı 2018 yılına kadar devam etti. 2019 yılı Eylül ayında görevlendirildiği Esenyurt Borsa İstanbul Anadolu Lisesi kurucu müdürlük görevini 2020 yılı Mayıs ayına kadar yürüttükten sonra bu tarihten itibaren Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görevlendirildi. 13.10.2021 tarihinde okulumuzdaki Okul Müdürlüğü görevine başladı. Evli ve iki çocuk babasıdır.