T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - Hadımköy Ortaokulu

Hadımköy Ortaokulu

Telefon
0212 771 40 04
Belgegeçer
0212 771 40 78
WEB
https://hadimkoyortaokulu.meb.k12.tr
Adres
HASTANE MAH. HARAÇÇI-HADIMKÖY YOLU CAD. HADIMKÖY ILKOKULU NO: 291 İÇ KAPI NO: 1 ARNAVUTKÖY / İSTANBUL
Vizyon
BİZ HADIMKÖY ÖRFİ ÇETİNKAYA ORTAOKULU OGYE EKİBİ OLARAK İSTİYORUZ Kİ; Okulumuzda Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında tüm sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
Misyon
Misyon, kurumun var oluş amacıdır. Misyon: Bu gün ne durumdayız? Ne yapmaktayız? Görevimiz nedir? Neden varız? Gelecek için arzularımız nedir? Sorularının cevabıdır. O HALDE MİSYONUMUZ: BİZ HADIMKÖY ÖRFİ ÇETİNKAYA ORTAOKULU OGYE EKİBİ OLARAK; "Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat sağlamak, gelişen ve değişen çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır."
Başarılar
2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılında; Akademik Başarılarımız: "23 Nisan Benim Bayramım" konulu şiir yarışmasında okulumuz 6/B sınıfı öğrencisi Eylül ÖZBAYRAKTAR ilçe 2.si oldu. Çanakkale Savaşlarının 101. Yıldönümü Anma Etkiliğinde okulumuzun 5-D sınıfı öğrencisi Esma GÜL Arnavutköy İlçesinde ´´Bir Tarih Yazılıyor´´ isimli şiiriyle üçüncü oldu. Sportif Başarılarımız: 7/A Sınıfı öğrencilerimizden Gurbet YALÇINKAYA ilçemizde yapılan atletizm kros yıldız kızlar yarışmasında 3. oldu. İstanbul ilinde yapılan güreş şampiyonalarında; 7/D Sınıfı öğrencilerinden Emirhan KARAMAN İstanbul 3.si ve Türkiye 5.si, İlcemizde yapılan turnuvalarda; Kız voleybol takımımız çeyrek final oynadı, Erkek voleybol takımımız ilçe 3.sü oldu, Kız basketbol takımımız ilçe 2.si oldu. Oyun şenliklerinde okulumuz arnavutköyü temsil etti. Furbol turnuvası devam etmektedir.
Öğretmen :47
Öğrenci :1018
Derslik :24
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3150
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler
09:00 - 15:10
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
İETT Otobüs, Özel Halk Otobüsü, Minibüs
Servis Bilgisi
Okul Servisi Mevcuttur
Yerleşim Yeri
Hadımköy, son düzenlemelere kadar İstanbul ilinin Çatalca ilçesine bağlı bir beldeydi. 2008 yılında Gaziosmanpaşa´dan ayrılan Arnavutköy ilçesine bağlanmıştır. Bahçeşehir´e 10 km, Beylikdüzü´ne 15 km, Büyükçekmece´ye 15 km ve Avcılar´a 25 km uzaklıktadır. Edirne-İstanbul otoyolu (TEM) bölgemizin yakınından geçmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe Merkezine Uzaklık; 15 KM, İl Merkezine Uzaklık; 45 KM
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Okulumuz ilçede yapılan bütün spor branşlarından turnuvalara katılmaktadır. Ayrıca okulumuzda her yıl sınıflar arası futbol turnuvası düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuzun fen laboratuvarında deneyler yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda Tübitak 4006 bilim fuarı yapılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Yurtdışı proje faaliyeti bulunmamaktadır.
Yazdır